Τελευταίες Δημοσιεύσεις

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Νέος τρόπος πληρωμής στεγαστικών δανείων μέσω τραπεζών

 


Προκειμένου να πληροφορηθείτε τους νέους κωδικούς πληρωμής για καταβολή δόσεων ή (μερική/ολική) εξόφληση του δανείου σας, απαιτούνται οι παλαιοί αριθμοί λογαριασμών που σας είχαμε κοινοποιήσει για τις αντίστοιχες πληρωμές μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Αν δεν έχετε παραλάβει από την υπηρεσία μας έγγραφο σχετικά με τη δυνατότητα πληρωμής του δανείου σας μέσω τραπεζών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 213.21.16.555 αναφέροντας μας το ΑΦΜ σας και τον αρ. λογαριασμού του δανείου σας.

Συμπληρώστε οποιονδήποτε από τους δύο προσωπικούς 27-ψήφιους αριθμούς λογαριασμού (ΙΒΑΝ), που σας έχουμε κοινοποιήσει με παλαιότερο έγγραφό μας και κάντε ‘κλικ’ στο ‘Αναζήτηση’.

Από την «Αναζήτηση» θα προκύψουν:

α) Κωδικοί για την πληρωμή της δόσης δανείου τους οποίους χρησιμοποιείτε για τις συναλλαγές σας με συγκεκριμένες Τράπεζες, και αφορoύν : (1) στον κωδικό του Δικαιούχου Οργανισμού «ΔΑΝΕΙΑ Τ.Π. & ΔΑΝΕΙΩΝ» (90845) και (2) στον ατομικό σας κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής.

Ο κωδικός του Δικαιούχου Οργανισμού «ΔΑΝΕΙΑ Τ.Π. & ΔΑΝΕΙΩΝ» (90845) πρέπει να αναφέρεται πάντα κατά την πληρωμή σας μαζί με τον ατομικό σας κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής.

Η πληρωμή αυτή δεν επιβαρύνεται με έξοδα από μέρους σας.

β) Αρ. λογαριασμού (IBAN) δανειολήπτη για την μερική ή ολική εξόφληση κεφαλαίου δανείων, τον οποίο χρησιμοποιείτε για τις συναλλαγές σας με όλες τις Τράπεζες.

Η πληρωμή αυτή κατά κανόνα επιβαρύνεται με έξοδα (προμήθεια) της αποστέλλουσας Τράπεζας.